Sparen & Beleggen

Advieskantoor FisCadd

Sparen & Beleggen


Sparen en Beleggen


Er zijn tijden dat we geld aan de kant kunnen zetten, en momenten waarop we het net nodig hebben. We proberen het allemaal zo efficiënt mogelijk te regelen, om op het juiste moment onze spaarcenten te kunnen aanspreken. En we willen dat ons geld rendeert, zonder daarbij onverantwoorde risico’s te nemen.


P&V vertaalde deze wensen in een reeks spaar- en beleggingsverzekeringen. Die zijn individueel zo te moduleren dat ze aan uw specifieke behoeftes voldoen: sparen om een huis te kopen, geld aan de kant zetten voor een wereldreis, een som beleggen met een maandelijks extra inkomen of zorgen dat uw naasten financieel niets te kort schiet als u komt te overlijden.


Waarom ons kiezen?


Sparen is uw geld nu niet uitgeven, maar aan de kant houden voor later. Als u wat u verdient niet helemaal gebruikt en u legt wat geld aan de kant, dan bent u aan het sparen. De meeste mensen sparen met een duidelijk doel voor ogen, bv.:


  • Gemoedsrust: spaargeld is een buffer die u kan aanspreken als het even slechter gaat of als er iets vervangen moet worden, zoals bv. een kapotte koelkast of wasmachine.


  • Een toekomstige aankoop: dat kan iets kleins zijn zoals bv. een nieuwe smartphone maar evenzeer een grote aankoop zoals bv. een nieuwe auto. 


  • Uw pensioen: u vreest dat uw pensioen niet voldoende zal zijn om comfortabel rond te komen? Dan kan u ook sparen om uw pensioen later aan te vullen.


  • Uw kinderen: u wil uw kinderen vooruit helpen? Dan begint u best op tijd voor hen te sparen. Zo kan u ze later een mooie som meegeven.


  • Er zijn duizend en één redenen om voor te sparen.

1

SPAREN

Sparen


U heeft verschillende plannen die u in uw leven wilt waarmaken: een eigen woning, een exotische reis, studies voor uw kinderen.

Daarvoor moet u uiteraard sparen. Wij helpen u het nodige kapitaal op te bouwen om uw dromen te realiseren.


2

BELEGGEN


  • Optimaal rendement via tak 21 (vastrentend) & tak 23 (fondsen)


  • Zekerheid en een mooi rendement via onze partner in beleggingsvastgoed

CONNECT WITH US

Follow Us On Social Network

052 52 39 67

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren