Woningverzekering

Brandverzekering - Woningverzekering


Een complete verzekering


Als eigenaar of huurder wil u niet in een situatie terechtkomen waarbij een schadegeval aan uw woning uw toekomst financieel hypothekeert: een brand die uitbreekt door een kaars, een sigarettenpeuk of een kortsluiting, een overstroming of storm of de rioleringen die overlopen.


Ideal Woning van P&V is een zeer complete verzekering, met ook opties om bijvoorbeeld diefstal, vandalisme of onrechtstreekse verliezen te dekken en drie packs die het basiscontract verder uitbreiden en de vergoedingen verhogen.


Bescherm uw huis… en uw thuis.


Met Ideal Woning is uw woning én uw volledige inboedel verzekerd tegen onder meer brand, storm, waterschade en glasbreuk. De verzekering vergoedt eveneens de schade die uw gebouw aan derden veroorzaakt. Het Integraal Beschermingssysteem zorgt ervoor dat u de nieuwwaarde van uw woning krijgt terugbetaald en dat de inhoud optimaal vergoed wordt. Via de complete dekking beschermt Ideal Woning bovendien de studentenkamer van uw kind, uw vakantieverblijf en uw garage, zelfs als die op een ander adres gelegen is.


Bijstand


Bij een schadegeval of ongemak dat verband houdt met uw woning kunt u 24 uur op 24, 7 dagen op 7 terecht op het hulpnummer 02/229.00.11. Indien uw woning onbewoonbaar is door een schadegeval, zorgen we voor een tijdelijk onderkomen. Maar we staan u ook bij als u uw sleutels verliest of bij een defecte verwarming.


Opties voor een verzekering op maat


Om uw woningverzekering af te stemmen op uw specifieke behoeftes, stellen we u een aantal bijkomende opties voor.

De optie diefstal en vandalisme dekt niet alleen de diefstal van uw goederen maar ook de schade die wordt toegebracht bij een poging tot diefstal of bij een daad van vandalisme.


P&V biedt ook een waarborg aan voor onrechtstreekse verliezen die ontstaan bij een schadegeval. Via deze waarborg kunt u de extra kosten dekken die u opgelopen heeft door het schadegeval: telefoonkosten, verplaatsingskosten voor een afspraak met de expert,… Die komen op dat moment immers bijzonder ongelegen.


Drie packs

Uw woning is uniek, u ook.

Daarom heeft u de mogelijkheid om packs af te sluiten die aan uw behoeften en de specificaties van uw woning beantwoorden.

Pack Woning +

Met dit pack verhoogt u de vergoedingslimieten van heel wat waarborgen van uw verzekering Ideal Woning en geniet u extra dekkingen. Kortom: meer bescherming en minder zorgen!


Pack Tuin

Dankzij dit pack breidt u de waarborgen van uw verzekering Ideal Woning uit naar uw tuin en zijn inhoud. U kunt rekenen op uitgebreide dekkingen aangepast aan de risico's waaraan uw tuin wordt blootgesteld. Kortom: een pack om uw tuin weer te doen stralen.


Pack Diefstal +

Met het Pack Diefstal +, als aanvulling op de optionele waarborg "Diefstal en vandalisme van de inhoud", kunt u uw bezittingen nog beter verzekeren.